Ker si želimo, da bi čas, ki ga zaradi aktualne situacije preživljamo doma, namenili tudi branju imate učenci in zaposleni možnost naročila izposoje na daljavo.

Na mail šolske knjižničarke helenam@osfrsmb.si sporočite, kaj bi si želeli izposoditi (lahko navedete avtorja, naslov željene knjige, lahko samo zapišete tematiko…). Pošljite tudi ime, priimek, razred in oddelek.

Po potrditvi prejema naročila in razpoložljivosti knjige vas bom preko maila obvestila o terminu prevzema naročene knjige. Načeloma bo potekala izposoja v času uradnih ur, torej ob torkih in četrtkih med 8. in 12. uro pri glavnem vhodu v šolo.

Prav tako je v tem času omogočeno vračanje izposojenih knjig, ki jih boste odložili v posebej označene škatle »KARANTENA«.

Poslovanje je prilagojeno epidemiološkim razmeram v skladu s priporočili NIJZ.

šolska knjižničarka 

      Helena Molek

Saj veste, branje je dejavnost, ki sprošča, opogumlja, povezuje, združuje, zabava, sploh pa v času, ko moramo ostajati doma, omogoča druženje in potovanje po različnih krajih, mestih, svetovih …

V upanju, da ostanete zdravi in da boste dneve doma preživljali tudi ob branju, vas najlepše pozdravljam. Zelo vas pogrešam.